Goudse Keramiekdagen – nieuwsbrief voor de professionals / newsletter for the professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Nieuwsbrief voor de liefhebbers / Public newsletter
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Jan van de Wetering

(Klik om naar de website van deze keramist te gaan)

Deelnemer

Na mijn pensionering in 2012 ben ik op zoek gegaan naar een mogelijkheid, om vorm te geven aan mijn creatieve ideeën. Door een toeval kwam ik in aanraking met keramiek en het werken met klei. Aangemoedigd door de reacties op mijn eerste creaties, heb ik mij in september 2012 aangemeld voor een proefles keramiek op de Vrije Academie in Delft (VAK). Als autodidact heb ik geen kunstzinnige opleiding genoten en om mijn kennis van de keramische technieken en het glazuren uit te diepen heb ik mij na twee jaar Vrije Academie aangemeld bij de vakopleiding van de SBB te Gouda. De presentatie op de Goudse keramiekdagen in mei 2018 wordt mijn eerste ervaring met een eigen stand op een keramiekmarkt. 2012 – 2014 : Vrije Academie Delft (VAK) 2013 : Expositie “Architec-Tour” DOK Delft Expositie Botanische Tuin Delft 2014 : Expositie Botanische Tuin Delft 2014 – 2017 : Opleiding SBB Gouda 2017 : Diploma uitreiking SBB (Cum laude) ‘Award’ Stichting Gouda Keramiekstad Expositie Museum Gouda Expositie Galerie Zone Leiden

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht