Goudse Keramiekdagen – nieuwsbrief voor de professionals / newsletter for the professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Nieuwsbrief voor de liefhebbers / Public newsletter
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Jan Wijers

(Klik om naar de website van deze keramist te gaan)

Deelnemer

Sinds 1985 ben ik beeldend kunstenaar. Ik heb cursussen gevolgd bij diverse kunstenaars en ik werk sinds 1990 als keramisch vormgever. Inspiratie haal ik uit mijn naaste omgeving en uit mijn fantasie. De schalen, kandelaars, vazen, dieren enz. zijn opgebouwd uit platen klei en worden vervolgens zeer kleurrijk, met stippen, strepen en ook wel met zilver- en goudaccenten geglazuurd. Humor speelt in mijn werk een grote rol. Sinds 2014 maak ik ook borstbeelden die meer realistisch zijn. De expressieve beelden zijn zonder de bekende vrolijke kleuren, maar met goed getroffen persoonlijkheidskenmerken en ze zijn humoristisch uitgebeeld.

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht