Goudse Keramiekdagen – nieuwsbrief voor de professionals / newsletter for the professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Nieuwsbrief voor de liefhebbers / Public newsletter
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Inge Aarden

(Klik om naar de website van deze keramist te gaan)

Deelnemer

1985 op middelbare school mijn eigen borden gemaakt. Helaas zat een kunstacademie niet in, want ik moest een studie gaan doen waar ik in mijn levensonderhoud kon voorzien. Door diverse tegenslagen op het gebied van gezondheid van mijzelf en mijn directe familie, had ik mijn creatieve kant nodig om mezelf weer op de rit te krijgen. Als ik met klei bezig ben word ik creatiever en het biedt me de nodige ontspanning. Dus ben ik doorgegaan op dat pad. 2004 tot 2010 cursussen beeldhouwen, boetseren en keramiek 2011-2014 opleiding keramiek bij SBB Gouda 2014 -2018 extra leerjaren draaien, glazuren en handvormen bij SBB draaiweken (bij Joop Cromvoets, Matthieu van der Giessen), plateelschilderen (Trudy Ottenspeer), Sumi-e (Ruomi Tan) Het door mij gedraaide werk werk beschilder ik veelal met chinese voorstellingen van bamboe, orchidee, bloesem of vissen. Hierbij maak ik gebruik van de combinatie van technieken plateelschilderen en sumi-e.

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht