Goudse Keramiekdagen – nieuwsbrief voor de professionals / newsletter for the professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Nieuwsbrief voor de liefhebbers / Public newsletter
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Jos van Egmond

Deelnemer

Jos van Egmond Geboren 19-11-57 Mijn hele leven heb ik gewerkt op de klei. Ik heb het geploegd,gezaaid,bemest,gras gemaaid enz. In 2012 dacht ik misschien kan ik er nog meer mee en ben cursus gaan volgen bij Mechteld van der Veerdonk in montfoort. Daar heb ik het draaien en handvormen geleerd. In 2015 en in 2017 cursus model en portret boetseren bij het kunsthuis in bilthoven onder leiding van Jan Dikhoff. In 2016 korte cursus groot draaien bij SBB onder leiding van Mathieu van der Giessen. Pitfire vind ik mooi en facinerend omdat het vuur de kleuren en de tekening er op moet maken. Je hebt wel een beetje invloed maar toch is dat beperkt.

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht