Goudse Keramiekdagen – nieuwsbrief voor de professionals / newsletter for the professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Nieuwsbrief voor de liefhebbers / Public newsletter
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Erica Gijzendorffen

(Klik om naar de website van deze keramist te gaan)

Deelnemer

SBB: 2011-2014 Driejarige basisopleiding 2014-2015 Extra leerjaar Draaien 2015-2016 Extra leerjaar Glazuren 2016-2017 Extra leerjaar Handvormen Exposities: Museum Gouda Juni - oktober 2017 Galerie Zône Leiden November 2017 Diverse markten in de periode 2012 tot nu Werk van mij is in de Klei opgenomen in 2014 en in 2017. Rode draad in mijn werk: Elementen die in elkaar passen: hetzij organische vormen die op één manier tezamen een beeld vormen, hetzij strakke geometrische vormen die verschillende beelden vormen door ze telkens anders in elkaar te passen. (Zie mijn website).

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht