Goudse Keramiekdagen – nieuwsbrief voor de professionals / newsletter for the professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Nieuwsbrief voor de liefhebbers / Public newsletter
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Annet Loot

Deelnemer

Curriculum Vitea Opleidingen 1987-1992 Kunstacademie te Groningen, afsudeerrichting mode en kleding 2000-2003 Houtbewerking Syntra Neeerpelt 2003-2007 Meubelstofferen, Syntra Neerpelt 2007-2010 Potten draaien, Lommel Ik maak gebruikskeramiek in de vorm van serviezen en tegels. Ik draai en werk vanuit lappen klei en giet klei in gipsen mallen. Het decoreren van de klei met stempels, stoffen en bladeren uit de natuur heeft mijn voorliefde. De tegels verwerk ik in serveerbladen. Mijn man maakt de glazuren en bediend de gasoven.

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht