Goudse Keramiekdagen – nieuwsbrief voor de professionals / newsletter for the professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Nieuwsbrief voor de liefhebbers / Public newsletter
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Paul Werner

(Klik om naar de website van deze keramist te gaan)

Deelnemer

CV; Paul Werner (1961) is vanaf 1980 bezig met pottenbakken en lid van de NVK. De basis is gelegd door de lessen van Attie Eissen. Daarnaast heeft hij verschillende cursussen in Nederland, België en Frankrijk gevolgd. Vanaf 1990 is zijn werk regelmatig te zien geweest op keramiekmarkten en galeries in Nederland, Duitsland en België. Ook hebben verschillende winkels zijn werk in stock en is hij winnaar van de Keramuze(1999) en de Parelboomprijs(1998). Paul heeft keramieklessen gegeven en verschillende workshops verzorgd.

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht