Voor de professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Goudse Keramiekdagen nieuwsbrief
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Jessica van de Ven

(Klik om naar de website van deze keramist te gaan)

Deelnemer

Jessica van de Ven heeft na haar opleiding aan de Willem de Kooning Academie als modeontwerper een carrière opgebouwd in mode en productdesign. Enkele jaren geleden raakte zij gefascineerd door keramiek en heeft ze het roer omgegooid. Een afgeronde opleiding tot keramist aan de SBB te Gouda en vele onderzoeken en experimenten verder heeft Jessica zich gespecialiseerd in het maken van gebruiksgoederen en designobjecten van steengoed en porselein. In haar eigen atelier in Rotterdam-Kralingen combineert ze een ambachtelijke werkwijze met hedendaagse experimentele technieken. Alles wordt daar bedacht, ontwikkeld en geproduceerd. Door het toepassen van verschillende technieken maar ook zeker door haar grote kennis van materialen en processen, heeft Jessica een bijzondere collectie weten te ontwikkelen. De collectie laat zich omschrijven als modern, verfijnd, licht, transparant en elegant. Haar brede kijk op en ervaring in mode, kunst en design zie je zeker terug in haar werk dat bestaat uit gegoten, gedraaid en handgevormde objecten. Naast haar eigen collectie werkt Jessica ook in opdracht. Hierbij vervaardigt ze onder andere wandobjecten, tegels, lampen, vazen, sfeerlichten en sieraden. Instagram: jessica_van_de_ven Website: www. jessicavandeven.com (under construction)

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht