Goudse Keramiekdagen – nieuwsbrief voor de professionals / newsletter for the professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Nieuwsbrief voor de liefhebbers / Public newsletter
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Antoinet Maria Feenstra

(Klik om naar de website van deze keramist te gaan)

Deelnemer

Keramiek om vrolijk van te worden.vele jaren maak ik keramische objecten met een sprookjes achtige uitstraling, heb in het verleden meerdere cursussen gevolgd, ben autodidact.in de zomermaanden ga ik naar de kunstmarkten zoals Spaarndam, Ootmarsem, Bergen,Heemstede etc.In de wintermaanden maak ik het.Meerder expositie gehad, dec 2017 jan 2018 grote expo in het m.c.a ziekenhuis te Alkmaar. Deelneemster kunstroute in de bomenbuurt te Beverwijk. Geeft beperkt cursussen.zie ook mijn website home.casema.nl/antoinetf

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht