Voor de professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Goudse Keramiekdagen nieuwsbrief
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Greetje Oldewarris

(Klik om naar de website van deze keramist te gaan)

Deelnemer

Geb. 27-01-1955 te Katwijk 1983 afgestudeerd aan de ABK te Arnhem, lerarenopleiding handvaardigheid 3D-design en vrij beeldend(keramiek) 1985-90 specialisatie modelboetseren Sinds 1983 werkzaam in eigen atelier: eigen werk,cursussen en workshops. Diverse exposities in Nederland ( o.a. De Groninger Kroon/Finsterwolde, Bisque/Delft, Beeldentuin Werkplaats /Bruchem,Kubra/Den Bosch) en België Deelnemer aan keramiekmarkten in Nederland(o.a Dwingeloo , Den Haag, CastleClay en Gouda), Duitsland(Krefeld) en België (o.a. Andenne, Maaseik) Hoofdthema is vrouwenfiguren in steengoed, porselein en raku

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht