Voor de professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Goudse Keramiekdagen nieuwsbrief
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Mariet Moelands

(Klik om naar de website van deze keramist te gaan)

Deelnemer

Gilze-Rijen 15-12-1939 Nadat de kinderen de deur uit waren ben ik naar de Academie voor Schone Kunsten gegaan in Belgie. Daar heb ik acht jaar schilderen gedaan en twee jaar beeldhouwen. Tegelijkertijd ben ik op keramiekles gegaan bij Keramist Viktor Benckhuizen. Daar ben ik nu 20 jaar mee bezig samen met andere cursisten van Viktor. Ik heb geëxposeerd in verschillende galerieën in Nederland en Belgie. Zie mijn website! De laatste jaren heb ik hem niet meer bijgehouden, maar ik hoop dat ik u genoeg informatie heb verstrekt. Met vriendelijke groet, Mariet Moelands

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht