Voor de professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Goudse Keramiekdagen nieuwsbrief
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Linda Doms

(Klik om naar de website van deze keramist te gaan)

Deelnemer

DOMS LINDA Oxdonkstraat 152 - 1880 Kapelle op den Bos -0496504895 - info@domske.be - http://www.domske.be Werkervaring 2016-2017: 2de specialisatiegraad Keramiek in het Ika (Instituut voor Kunst en Ambacht) te Mechelen waar ik mijn eindwerk voltooi(Photoceramica) 2015-2016: 1ste specialisatiegraad Keramiek in het Ika te Mechelen 2006-2013: hogere graad Keramiek in het IKA te Mechelen Realisaties waar ik trots op ben Deelname Sculptour 2014 in het prachtig domein het Beukenhof in Kluisbergen. Onder de titel “Shared Ground” toonde ik de vergankelijkheid van ongebakken klei door 9 gebakken werken in klei tegenover 9 ongebakken werken bloot te stellen aan onze grillige weersomstandigheden. Ik toonde de desintegratie en absorbatie van klei aan. De broos- en kwetsbaarheid van de wand van de ongebakken werken zijn na verloop van tijd deel gaan uitmaken van de ondergrond. www.beukenhof.com/nl/kunstwerken/category/sculptour-2014 Geselecteerd in 2015 in de Jubileumwedstrijd “Klei in Beweging”. Honderden stukjes vlasporselein werden beschreven met dialectwoorden en samengebracht in een kader. Door mijn dialoog met pen en porselein komen er gesprekken tot leven. Catalogus 2015: Jubilee Exhibition “Klei in beweging” 2014: Sculptour “Shared Ground”

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht