Voor de professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Goudse Keramiekdagen nieuwsbrief
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Lisanne Ceelen

(Klik om naar de website van deze keramist te gaan)

Deelnemer

Tijdens een uitwisselingsjaar in de VS ben ik als 18-jarige per toeval over het vak van keramist gestruikeld. Al bij de eerste lessen raakte het direct de juiste snaar bij mij en bij terugkomst heb ik mij direct ingeschreven voor de opleiding tot docent Beeldend. Tijdens deze opleiding was ik de vreemde eend tussen de schilders en \"jij met je klei\". Ik heb mij thuis verder ontwikkeld met behulp van een kleine oven en een gezonde dosis koppigheid. Na deze opleiding zocht ik verdieping en verbreding van mijn kennis over keramiek en ben ik direct doorgegaan met de opleiding tot keramist aan de SBB. Sinds 2015 mag ik mijzelf keramist noemen en nu, bijna 10 jaar na mijn eerste kennismaking met keramiek, ben ik druk met het ontwikkelen van mijn eigen stijl en het zoeken van mijn plek als keramist in de moderne wereld. Werkervaring Nov. 2009 tot heden: Eigenaar LCKeramiek, produceren en verkopen van kunst en keramiek Jan. 2013 tot heden: Cursusdocent voor Cursusproject Bunnik en LCKeramiek Jan. 2012 tot aug. 2016: Diverse banen als docent Beeldend Opleiding 2012 t/m 2015 : Vakopleiding keramist, SBB Gouda 2008 t/m 2012 : Docent Beeldende Vorming, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, diploma 2012 Aug. 2007 t/m mei 2008 : Twee semesters als uitwisselingsstudent, Carl Sandburg College, Galesburg, Illinois (VS) Vakken: Ceramics 1&2, Painting 1&2, Drawing 1, Creative Writing 1&2, History of Music 1. 2001 t/m 2007 : VWO C&M, diploma 2007

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht