Voor de professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Goudse Keramiekdagen nieuwsbrief
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Maria de Meijer

Deelnemer

Maria de Meijer (Zeeland, 1956) woont en werkt in Zeeland en volgde de opleiding keramische vormgeving aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk (België) 2009-2015. Uitgangspunt in haar werk is het gebruik van zuivere vormen die soms verwijzen naar architectonische noties. Meestal blijft de klei onbewerkt en behoud zodoende een natuurlijke uitstraling. Ritme en geometrie is een vaak terugkerend fenomeen. Exposities: M-Art pop-up Schaijk 10-11 december 2016. Groepstentoonstelling in samenwerking met ALTAN leerlooierij in Zulte (B) 29-30 april en 1 mei 2016. Kunstpad Land Árte in Landerd 4-5 juli 2015. Atelier route Landerd 2-3 juni 2012

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht