Voor de professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Goudse Keramiekdagen nieuwsbrief
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Henri Dujardin Blasius

(Klik om naar de website van deze keramist te gaan)

Deelnemer

Ik ben geboren op 6 januari 1970 in Spa (België) en ben Franstalig. Na mijn studies volg ik zes jaar kunstopleiding aan de \\\"Ecole des Beaux Arts\\\' te Spa o.l.v. Jean Marie Winants, die mij leert sculpteren en modelleren. Nadien verhuis ik naar Liège waar ik verder studeer aan de \\\"Academie des Beaux Arts\\\" o.l.v. de befaamde kunstenares Mady Adrien. Sinds 1990 neem ik zeer regelmatig deel aan tentoonstellingen. Vermeldenswaard is de neushoorn die ik gemaakt heb voor de universiteit van Liège (afdeling dierengeneeskunde) en de buffel karkas die gemaakt werd voor de Koninklijke Opera van Wallonië.

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht