Voor de professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Goudse Keramiekdagen nieuwsbrief
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Nettie  Rumping

(Klik om naar de website van deze keramist te gaan)

Deelnemer

Design Academie ( academie voor industriële vormgeving); Afdeling: vrije vormgeving; Eindhoven ’86-‘89 Mijn doel is om ruimte en rust in mijn werk te creëren, met de natuur als inspiratiebron. Zowel 3 dimensionaal als in het platte vlak: de plaquettes. De werkelijke ruimte uit zich in dieren/vogels met een interessante huid. De techniek voor de plaquettes bestaat uit verschillende lagen. De platen ontstaan door het in elkaar werken van verschillende kleuren klei, welke ontstaan door menging met oxides. Tentoonstellingen: Delft Ceramica Galerie Keramevo in Amersfoort Tentoonstelling \"Stelling van Amsterdam Steengoed\" Galerie Thyenkamp Hooghalen Tentoonstelling De Breek Kunst10daagse Bergen Keramiekmarkt Buren Keramiekmarkt Dordrecht Bergense kunst10daagse Keramiekmarkt Raeren (Belgie) Keramiekfestival Abdij Rolduc Kerkrade Keramiekmarkt Doornenburg

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht