Voor de professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Goudse Keramiekdagen nieuwsbrief
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Florentine Pouw-Huigen

(Klik om naar de website van deze keramist te gaan)

Deelnemer

Geboren 2 Augustus 1947 te Vaals. Opleiding: 1965-1970: Academie voor beeldende kunsten \\\\\\\"ARTIBUS\\\\\\\" te Utrecht, Afdeling Monumentaal. 1987-1993: Grabeth College MBO avondopleiding KERAMIEK. Vanaf 1970 zijn door mij verschillende opdrachten uitgevoerd, voor scholen en bedrijven en andere gebouwen, welke zijn uitgevoerd in verschillende technieken bijvoorbeeld, hout, polyester en glasmozaïek. Deze vaak monumentale werken, zijn in eigen beheer, samen met mijn man uitgevoerd. Textiele vormgeving heeft ook lange tijd mijn interesse gehad. In opdracht van de gemeente Utrecht maakte ik een wandtapijt voor buurthuis “De Jutter” Van reclame bureau Alta in Utrecht kreeg ik ook de opdracht om een groot wandtapijt te maken. Verder deed ik in 1980 mee aan de internationale tentoonstelling van miniatuurkunst in Londen. Het drie dimensionale vorm geven in klei gaf mij echter de meeste voldoening, waardoor ik met hart en ziel in klei ben gaan werken. Daar is nu ook glas bij gekomen vaak in combinatie met keramiek. Glas geeft mijn werk als het ware een vierde dimensie.

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht