Voor de professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Goudse Keramiekdagen nieuwsbrief
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Dieuwertje Verhagen

(Klik om naar de website van deze keramist te gaan)

Deelnemer

Gebouwen en steden inspireren mij. Ik kan al die prachtige oude panden en pandjes zo uittekenen. Voor mij zit de hele geschiedenis van een stad in zo’n gebouw. Op een bepaald moment bedacht ik dat ik ze het beste in keramiek kon afbeelden door ze een beetje uit hun verband te trekken en daardoor de grondtrekken sterker te accentueren. Heel vreemd, maar dat vergroot de herkenbaarheid. Ik werk ook in opdracht, maak huizenbezitters blij met bijvoorbeeld een keramische afdruk van hun huis. De sfeer van mijn werk is sprookjesachtig. Ik maak ook beelden van sprookjesfiguren waar ik ook weer mijn eigen draai aan geef. Ik hou er van om beweging weer te geven in een beeld. Al 15 jaar reis ik het hele land door waar ik mijn werk verkoop op diverse markten. De opleiding die ik heb gevolgd is aan de hogeschool van Utrecht, creatieve therapie beeldend vormen. Ik geef ook keramiekcursus in Gouda.

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht