Voor de professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Goudse Keramiekdagen nieuwsbrief
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Joke Visser

(Klik om naar de website van deze keramist te gaan)

Deelnemer

Joke Visser Joke Visser (Dordrecht, 1958) is energiek, zit vol ideeën, is enthousiast en nieuwsgierig. Zij is een gepassioneerd beeldhouwer en keramist die haar kennis, ervaring en plezier in haar werk graag deelt met anderen. Opleidingen, cursussen - Vooropleiding Kunstacademie aan de HKU (Utrecht) 2003-2004 - Fotoacademie (Amsterdam) 2005-2007 - Upgraders ArtEZ (Arnhem) 2009-2013. Keramieklessen van Mariëtte Aan de Meulen - Midweek handvormen bij Mieke de Groot, SBB 2014 - Masterclass Wim Borst, SBB 2016 - Cursus Autobiografisch werken bij Storing AUB, 2016 - Masterclass Jürg Bächtold (CH) bij Atelier Carien van Dongen, nov 2016 Behalve uitvoerend kunstenaar is Joke ook inspirator en begeleider van deelnemers aan haar cursussen en workshops. Meer informatie vindt u op www.atelierdeontmoeting.nl

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht