Voor de professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Goudse Keramiekdagen nieuwsbrief
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Tonny Cooyman

Deelnemer

Geachte, Commissie, Mijn dochter (Suus Notenboom) heeft haar atelier in Utrecht. Daar ben ik nu regelmatig aan het werk. Vorig jaar heb ik ook op de Goudse Keramiek markt mogen staan, bij Joop Cock en Suus Notenboom. Nieuw werk van mij zijn maskers. Eerst teken ik verschillende hoofden (niet helemaal menselijk van uitstraling), daarbij worden ze voorzien van teksten. Die ik dan weer omzet in klei. Hierbij zend ik de foto’s van mijn werk en de kraam van 2016 Met vriendelijke groeten, Tonny Cooyman

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht