Voor de professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Goudse Keramiekdagen nieuwsbrief
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Suus Notenboom

(Klik om naar de website van deze keramist te gaan)

Deelnemer

Sinds 1998 werk ik als keramiste.... Veel geleerd van mijn mentor Joop Cock, daar heb ik met veel plezier een tiental jaren mogen werken en les gegeven voordat ik naar Utrecht verhuisde. Nu worden alle designs {servies & sieraden} gemaakt in eigen atelier in Utrecht. Heb van mijn passie mijn werk kunnen maken met het ontwerpen en met de hand vervaardigen van serviezen van hoog gestookt porselein en steengoed. Dit doe ik voornamelijk met behulp van de draaischijf en soms met mallen. Door de keuze van deze materialen en het hoge stoken zijn ze allen magnetron en vaatwas bestendig, waardoor ik ook gebruik kan maken van ongeglazuurde delen in mijn werk. Ook ben ik de laatste 10 jaar bezig met het vervaardigen van sieraden van porselein, steengoed en 925 zilver. Hier ga ik ook helemaal in op want de mogelijkheden en designs zijn onuitputtelijk. Is het ene idee uitgewerkt dan is het volgende alweer in gang gezet. Daarnaast ben ik samen met mijn partner met veel passie werkzaam als keramiek docent in eigen lesruimte in Utrecht in de Stadstuin. Sinds Januari 2016 zijn onze keramiek lessen met succes hier gestart. En ben ik de komende tijd nog werkzaam op de SKVR te Rotterdam als keramisch docent. Klei je kunt er zo veel mee en daarmee is mijn reis met dit medium nog maar net begonnen. Vriendelijke groet, Susanne Notenboom

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht