Voor de professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Goudse Keramiekdagen nieuwsbrief
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Joop Cock

(Klik om naar de website van deze keramist te gaan)

Deelnemer

22-01-1948 Geboren te Rotterdam 1968 – 1982 Atelier en expositieruimte te Rotterdam 1982 – tot heden Atelier en galerie te Bergschenhoek Al 45 jaar zelfstandige keramist en autodidact. Ik maak handgevormde en gedraaide keramiek van aardewerk, steengoed, porselein en raku klei met zelfvervaardigde glazuren met toepassing van diverse stooktechnieken, zowel oxiderend als reducerend. Het merendeel van mijn keramische vormgeving is elektrisch gestookt. Experimenteel hou ik mij zeer bezig met het samenstellen van glazuren.

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht