Voor de professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Goudse Keramiekdagen nieuwsbrief
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Harry Agema

(Klik om naar de website van deze keramist te gaan)

Deelnemer

HARRY AGEMA (1946 – Amsterdam) woont en werkt in Bergen N.H. Agema volgde op latere leeftijd de VL-VU (Lerarenopleiding) in Amsterdam de vakken handvaardigheid en Nederlands. Hij studeerde voor zijn hoofdvak handvaardigheid af in plastisch vormen – keramiek en kunst/cultuurbeschouwing. Liep voor keramiek o.a. een stage van 2 jaar bij “De Moerbei”; de pottenbakkerij van Ina Bakker in Holysloot. Al snel bleek hij meer voor het kunstenaarschap te voelen en hij werd nog tijdens zijn studie toegelaten bij de kunstenaarsvereniging Sint Lucas en kon daardoor ook exposeren in de Nieuwe Vleugel van Het Stedelijk Museum Amsterdam. Nu, 35 jaar later, heeft hij zich bekwaamd in porselein, maar ook beheerst hij vele andere disciplines. Hij exposeert nationaal en internationaal en is aangekocht door verschillende musea, kunstuitlenen, ministeries en bedrijven.

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht