Voor de professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Goudse Keramiekdagen nieuwsbrief
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Anke van der Geest

(Klik om naar de website van deze keramist te gaan)

Deelnemer

Keramiek De zee – strandvondsten en vissen ter inspiratie. Hoofdzaak is de vorm, de rest volgt De aantrekkingskracht voor mij ligt bij de grilligheid van de vormen in combinatie met de gestroomlijnde vormen van vissen. Klei is prachtig materiaal om mee te werken. Het geeft mij de mogelijkheid om mijn inspiratie te verbeelden. De veelal organische vormen komen tot stand door intuïtief om te gaan met het materiaal. Ik laat mogelijkheden zien om keramiek te combineren met ander materiaal. Visvormen ontstaan door hout en keramiek in een beeld met elkaar te combineren. Het geheel moet in harmonie zijn met elkaar qua vorm en kleur. De levendigheid van het oppervlak is een belangrijk aspect in de vormgeving. CV Anke van der Geest Kandeelstraat 8 WG Gouda Tel. Nr. 0182-601420 / 0619868181 2003 – 2008 Vaktechnische Keramische opleiding SBB Gouda – extra leerjaren glazuren en handvormen – diverse workshops en seminars. Deelname exposities en Open Atelier Gouda

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht