Voor de professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Goudse Keramiekdagen nieuwsbrief
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Gerie Trouwborst

(Klik om naar de website van deze keramist te gaan)

Deelnemer

Even voorstellen: Naam: Gerie Trouwborst-Boogaerdt Adres: IJssellaan 3, Woonplaats: 2935 CV Ouderkerk ad IJssel. Tel: 0180-682804 E-mail: gtrouwborst@gmail.com Website: www.gerie-keramiek.nl Bedrijfsnaam Gerie Keramiek BTW nr 136292197B01 Mijn naam is Gerie Trouwborst, geboren 5 maart 1953. Een groot aantal jaren geleden ben ik begonnen als Keramiste, na het volgen, en met goed gevolg afronden, van de Ambachtelijke Beroeps Opleiding Keramiek in Gouda. Deze 3 jarige opleiding bestaat uit de onderdelen Handvormen, Draaien en Glazuren. Alle drie de vaardigheden hebben mijn interesse, vandaar dat er veel variatie in mijn werk te vinden is. Alle aspecten van de opleiding komen wel in mijn werk terug. Deze opleiding in Gouda kan ik iedereen aanraden omdat je daar nog het echte vak leert, en les krijgt van vakmensen die hun sporen hebben verdiend in de Keramiek. Om mijn kennis uit te breiden naar andere vormen in de Keramiek heb ik verschillende cursussen Model Boetseren naar levend model bij Joop Cock gevolgd, en meerdere cursussen Portret Boetseren bij Annette van Stekelenburg in Den Haag. Mijn grootste bron van inspiratie is Mens, en Natuur, vaak zijn ook mijn werkstukken gecombineerd met natuurlijke elementen, en in de werkstukken terug te vinden. De werkstukken hebben vaak een spectaculaire glazuurlaag van diverse kleuren. In een klein eigen atelier voer ik ook wel opdrachten uit naar model en specificatie voor particulieren en instellingen. Als keramiste sta ik regelmatig op Keramiek- en Kunstmarkten, en exposeer regelmatig in galerieën en openbare ruimtes. In mijn portfolio, en expositieruimte staan werkstukken en vormen, die ik u graag wil tonen. Op de website www.gerie-keramiek.nl is veel van mijn werk te zien is. Gelukkig zijn er nog zoveel facetten in de keramiek om mee te experimenteren zowel in de vormen als in de glazuren, zodat ik voorlopig mijn creativiteit hierin nog wel kwijt kan.

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht