Goudse Keramiekdagen – nieuwsbrief voor de professionals / newsletter for the professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Nieuwsbrief voor de liefhebbers / Public newsletter
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Jozef van Es

(Klik om naar de website van deze keramist te gaan)

Deelnemer

l Verkorte c.v. Vanaf mijn pensioen op 65 jarige leeftijd ben ik en nu nog als bijna 80 jarige keramist als autodidact keramist actief en geen enkele opleiding of cursus gedaan alles zelf geleerd. In het begin was ik actief met draaien van potten en vazen en het maken van tegelplateau\\\'s met decoratieve onderwerpen. Sinds ongeveer een circa 6 tal jaren ben ik gestart met het ontwikkelen van kristalporselein en het is mij gelukt de materie te beheersen op zeer hoog kwalitatief niveau De ontwikkelde glazuren worden met de kwast aangebracht op potten, schalen, schalen maar vooral op sculpturen zoals damesfiguren, schemerlampen met zeer verrassende effecten worden micro en macro producten vervaardigt Mijn drijfveer bij e.e.a. is de passie om nieuwe toepassingen te maken. Op dit moment ben ik er in geslaagd om zeer veel producten te maken zo als u op de bijgevoegde afbeeldingen kan zien. In de voorgaande jaren mocht ik deelnemen aan kunstmarkten o.a . Delft-Vaals-Dordrecht-.Maaseik- Raeren.-Hacht en nog velen meer. Gaarne ben ik berijdt om e.e.a. nog nader gegevens te verstrekken. M.Vr.Gr. Zef van Es

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht