Voor de professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Goudse Keramiekdagen nieuwsbrief
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Joke Bogers

Deelnemer

In 2001 werd ik, na enkele jaren abstract werk gemaakt te hebben met klei, besmet met het draaivirus en ben niet meer genezen. Via lessen bij Susanne Gast, Bertus Smits, Joop Crompvoets en Patty Brouwers heb ik mijn eigen handschrift ontwikkeld. Mijn drijfveer is het plezier in het pottenbakkersambacht onder de aandacht te brengen en het publiek te enthousiasmeren tot het gebruik van handwerk. Mijn werk wordt gevormd door mijn liefde voor ronde vormen, aquarelleren, kleuren en een losse penseelstreek. Daarnaast blijf ik mijzelf ontwikkelen via nieuwe vormen en decoratietechnieken, zoals het gebruik van reliëf en sponstechniek. De laatste jaren heb ik op verschillende kunst- en keramiekmarkten gestaan, o.a in Bergen, Zeist en Gouda.

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht