Voor de professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Goudse Keramiekdagen nieuwsbrief
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Hil en Jacques Jongejan

(Klik om naar de website van deze keramist te gaan)

Deelnemer

KLEIKUNST Hil en Jacques Jongejan Steenbakkersstraat 11 3342 BT H.I.Ambacht 078 - 6820482 jongejan49@gmail.com Website www.jongejankleikunst.nl Mogen we ons even voorstellen Wij zijn Hil en Jacques Jongejan een keramistenechtpaar. Al vele jaren deelnemer van Keramiek- en Kunstmarkten. Introductie Hil; Sinds 1984 ben ik met keramiek bezig, mijn opleiding heb ik gevolgd bij M.Kievits en heb daarnaast aan div. cursussen meegedaan o.a. bij Joop Cock. Mijn toenmalige hobby is uitgegroeid tot een passie en kan mij een leven zonder keramiek niet meer voorstellen. Introductie Jacques Jacques is gespecialiseerd in het draaien en heeft zijn opleiding gevolgd bij Ben Hosman. Vanuit zijn opleiding tot reclametekenaar en werkervaring in etalage- en winkelinrichting heeft hij een gevoel voor vormgeving ontwikkeld die we gebruiken bij onze werkstukken en het inrichten van onze stand of kraam. Wij zijn zeer intensief met ons vak bezig en doen er alles aan om onze vakkennis te vergroten en durven ons dan ook vakbekwame en creatieve keramisten te noemen. Door de jaren heen zijn wij steeds meer samen gaan werken,wat geresulteerd heeft in zeer eigen werk.Onze specifieke vaardigheden maken het mogelijk om te komen tot boeiende werkstukken. Wij hebben gemerkt dat onze manier van werken en presentatie bij de bezoekers aanslaat. Ook hebben wij de 3e prijs gewonnen voor ons ontwerp van een beker voor Punselies, dit tijdens de Goudse keramiekdagen van 2007 , ook ons ontwerp voor Goudse Verzekering Maatschappij viel in de prijzen . Tijdens de Keramiekdagen van 2010 hebben wij de 3e prijs gewonnen van de wedstrijd \"Gouds plateel in eigentijds jasje\". Overzicht van opdrachtgevers en deelname aan; Artihove Bergschenhoek Koningin Wilhelmina Fonds Keramiekmarkt Delft (2010-2016) Keramiekmarkt Gouda (1995- 2015) Keramiekmarkt Maaseik (1999-2016) Keramiekmarkt Dordrecht (2005-2016) Verder diverse Kunst- en Keramiekmarkten . Hopend U hiermede voldoende informatie te hebben gegeven, verblijven we , met vriendelijke groet, Hil en Jacques Jongejan

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht