Goudse Keramiekdagen – nieuwsbrief voor de professionals / newsletter for the professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Nieuwsbrief voor de liefhebbers / Public newsletter
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Rieke de Graaff

(Klik om naar de website van deze keramist te gaan)

Deelnemer

CV Rieke de Graaff Omdat ik van strakke vormen houd, draai ik alle onderdelen van mijn beelden op de draaischijf. Deze vormen, versneden of in zijn geheel, voeg ik weer samen tot een beeld. Bij de afwerking met glazuren maak ik gebruik van o.a. engobes, oxides, kleurpigmenten en onderglazuren. Het eindresultaat is kleurrijk, vrolijke beelden met humor! Opleidingen: -SBB Keramiekopleiding Gouda -Glazuurcursus bij Jaan Mobach te Utrecht -Cursus Hoge School voor de kunsten te Utrecht -Plateelschilderen te Gouda Diverse Cursussen waaronder : -Portret boetseren. -Pigmenten/kwastglazuur bij Netty Jansens. -Gipsmallen maken. Eerste prijs Keramuze te De Bilt Eervolle vermelding Goudse Keramiekmarkt. Lid van Kunstkring BeeKk in de Bilt

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht