Goudse Keramiekdagen – nieuwsbrief voor de professionals / newsletter for the professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Nieuwsbrief voor de liefhebbers / Public newsletter
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Christa Kloppenborg

(Klik om naar de website van deze keramist te gaan)

Deelnemer

Christa Kloppenborg ( Valkenburg L, 1961) ,beeldend kunstenaar. Ik heb mijn eerste beroepsopleiding genoten in Tilburg aan de lerarenopleiding 2e graads, het toenmalige Moller Instituut, waar ik in 1986 afstudeerde in Handvaardigheid. Daarna ben ik naar de Academie voor Beeldende Vorming in Maastricht gegaan en heb daar de studie in Ruimtelijke Vormgeving afgerond. Na mijn afstuderen ben ik een smederij begonnen voor toegepaste kunsten en theaterdecors. Daar naast experimenteerde ik in de wereld van computeranimatie. Vanaf 2006 heb ik mij geheel gericht op mijn ruimtelijk werk. Begonnen in natuursteen waarna ik overgestapt ben op handgevormde klei. In mijn werk komt steeds een eigenzinnige figuratie naar voren alhoewel ik ook naar de realiteit werk zoals mijn honden en portretten. Tijdens het werkproces kom ik tot nieuwe vormen en maak ik combinaties van realistische figuren te samen met vreemde wezens.

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht