Voor de professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Goudse Keramiekdagen nieuwsbrief
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

John van Leerdam

Deelnemer

Ik John van Leerdam ben autodidact keramist. Mijn creaties komen tot stand middels diverse technieken zoals, kleiplakken, draai en handvormen. De werkstukken worden gestookt op 1150°C en 1280°C, waarbij gebruik wordt gemaakt van zelf samengestelde glazuren. Mijn voorkeur gaat uit naar organische vormgeving welke gestalte krijgen in bijvoorbeeld, sierurnen, abstracte vazen, paddenpoelen en diverse andere objecten. Verder maak ik gebruik van hout en metalen welke ik in de composities verwerk. De laatste paar jaar maak ik ook tassen en portemonnees met een leder look zodat je kan spreken van het Trompe L\'oeil effect. In de loop der jaren heb ik in de volgende steden ge-exposeerd: Galeries in Roden, Rotterdam, Lekkerkerk etc. Bibliotheken in Rotterdam-Ommoord - Vreewijk - Hillergersberg - IJsselmonde - Alexanderpolder.. En keramiek markten door het gehele land o.a. GPF-Gouda - Keramiek Waterstad Rotterdam - Ravenstein - Den Haag - Bergen op Zoom - Schiedam etc.

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht