Voor de professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Goudse Keramiekdagen nieuwsbrief
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Willibrord Börger /Pottenbakkerij de Vogelpot

(Klik om naar de website van deze keramist te gaan)

Deelnemer

Willibrord Börger (1953) Keramieklessen gevolgd van Jan Müller en in Engeland van Phillip Douglas en Clive Bowen In 1978 was de start van de eerste pottenbakkerij in een werfkelder op de Oude Gracht in Ytrecht. Sinds 1991 woon en werk ik in Maurik in de Betuwe. Daar maken wij vooral tuinkeramiek. gasgestookt 1200/1280gr. roodsteen en glazuur Mijn specialisatie is het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van nieuwe keramische producten voor kleine zoogdieren en insecten. Voorbeelden daarvan zijn de vleermuispot , de slakkenval, de vlinderkast en de lieveheersbeestjes-woning en de hommelpot. Ik verkoop mijn potten vanuit de winkel in Maurik, via de webshop en op toonaangevende keramiekmarkten in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk, Spanje en Italie. Ook andere winkels kopen mijn producten in. Keramisch museum De Tiendschuur exposeert mijn werk. Regelmatig verschijnen er redactionele artikelen in (tuin)bladen . 2015: Mon Jardin e ma Maison

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht