Voor de professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Goudse Keramiekdagen nieuwsbrief
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Jacques Kroon

Deelnemer

Al meer dan 60 jaar in de keramiek in Gouda, en van mijn werk mijn hobby gemaakt. Ik heb mijn opleiding gehad op de keramiek school in Gouda en verschillende cursussen op de avond academie in Den Haag. Ik maak de sculpturen zowel figuratief, realistisch, krachtig, sensueel als stout. Met een tijdloos uiterlijk. Ik maak sculpturen die raku gestookt worden. Ook beschilder ik sculpturen met delfts blauwe decoraties. In elk sculptuur zie je mijn passie voor het product terug.

KraamKraam
WerkWerk1Werk2Werk3

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht