Goudse Keramiekdagen – nieuwsbrief voor de professionals / newsletter for the professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Nieuwsbrief voor de liefhebbers / Public newsletter
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Publieksprijzen Goudse Keramiek Dagen

OrganisatieHet publiek kon tijdens de Goudse Keramiek Dagen stemmen op wat zij het mooiste werk vonden. Annie Peaker kreeg voor haar ‘Slapende hond’ 31 stemmen en was daarmee winnares van de Publieksprijs. Joop Cock scoorde met zijn grote vaas met vissendecoratie 28 stemmen en Karin Welhuis zat hem op de hielen met haar grote ronde vorm met stekels, goed voor 26 stemmen.

Jennifer de Jong uit Helmond, H. Hermans uit Groningen en Maaite Burggraaf uit Alphen aan den Rijn ontvingen inmiddels een boekenbon, omdat hun stem uit de stapel werd getrokken.