Goudse Keramiekdagen – nieuwsbrief voor de professionals / newsletter for the professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Nieuwsbrief voor de liefhebbers / Public newsletter
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Harry Spenkelink wint Goudse Keramiekprijs

Tot zijn vwerk winnaar Harry Spenkelinkerbazing hoorde Harry Spenkelink dat hij de eerste prijs van de gemeentelijke keramiekprijzen in de wacht heeft gesleept. De SBB-cursist is één van de honderd exposanten op de Markt in Gouda, die een stuk inleverde voor de jaarlijke themaexpositie in de Burgerhal van het Stadhuys. Alle werken met het thema ‘vrijheid!’ zijn tot vrijdag vier uur te bewonderen en het publiek kiest ook een winnaar. Die wordt vrijdag om half vijf bekend gemaakt.

De 2e prijs ging naar de schilpadman van de Duitse keramiste Diane Tafel, terwijl de gekooide vogel van Bea Riksen goed was voor de derde prijs.

Eervolle vermeldingen waren er voor Gudrun Lüpke en Rieke de Graaf.
De prijsuitreiking is vanmiddag om half vijf op de markt.

NB: Wegens ziekte van de huisfotograaf hier alleen amateurplaatjes om een indruk te krijgen.

schilpadman van Diane Tafel

Schilpadman van Diane Tafel

vogel Bea

Gekooide vogel van Bea Riksen

 

me vlaggetje,hoedje en toeter

Rieke de Graaf, eervolle vermelding

Gudrun Lüpke, eervolle vermelding

Gudrun Lüpke, eervolle vermelding