Goudse Keramiekdagen – nieuwsbrief voor de professionals / newsletter for the professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Nieuwsbrief voor de liefhebbers / Public newsletter
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Guusje Beeftink wint belofteprijs

foto guusje beeftink op SBBGuusje Beeftink is in de ogen van de jury dit jaar de beste van de gevorderdenklas in het SBB. Daarvoor kreeg zij gisteren een oorkonde en een hand van de voorzitter. Hieronder een voorbeeld van haar werk, zoals het uitgestald stond in de school. Het zal ook te zien zijn in het Museum Gouda, tijdens de Keramiekdagen. De jury gebruikte de volgende steekworden om haar keramiek te beschrijven: ontwerp, geometrisch, perfectie, serie en sober.

 

Meer info: Guusje Beeftink (1987, Breda). Afgestudeerd 2014 aan de SBB. Studeert momenteel Industrieel Product Ontwerp aan de Hogeschool Saxion te Enschede.Heeft stage gelopen bij Mobach Keramiek, Utrecht en HollandscheWaaren. Haar werk kenmerkt zich door een sterk geometrisch lijnenspel en een perfecte, technisch ambachtelijke afwerking. OorkondeGuusjeBeeftink WerkGuusjeBeeftink