Goudse Keramiekdagen – nieuwsbrief voor de professionals / newsletter for the professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Nieuwsbrief voor de liefhebbers / Public newsletter
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Goudse pijp maken? Demo tijdens Goudse Keramiek Dagen!

Goudse pijpen

Goudse pijpen

Kees Moerings, komt uit een bekende Goudse keramiek familie; zijn bekende broer Adrie heeft jarenlang een pottenbakkerij gehad in Gouda. Kees zet de liefde voor Goudse pijpen voort en tijdens beide Keramiekdagen geeft hij ’s ochtends vanaf 11 uur en in de namiddag demonstraties op het podium. Kees zal laten zien hoe Goudse pijpen gemaakt werden en hij vertelt meer over de geschiedenis van deze neuswarmertjes. Kees heeft een kraam op de markt en de pijpen zijn daar ook te koop.