Goudse Keramiekdagen – nieuwsbrief voor de professionals / newsletter for the professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Nieuwsbrief voor de liefhebbers / Public newsletter
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Gemeentelijke Keramiekprijzen bekend

Joop Cock

De vakjury geeft eerste prijs Gemeentelijke Keramiekprijzen aan Joop Cock ‘hij heeft het thema (Vuur & Vlam! red) in klassieke vormgeving vertaald en zo komt het het best tot zijn recht. … Onbestreden vakmanschap.’

Heike Rabe

Heike Rabe krijgt voor haar vaas de tweede prijs van de Gemeentelijke Keramiekprijzen. ‘Expressieve, gewaagde decoratie’ zegt de vakjury en ‘technisch perfect’.

 

 

 

 

 

Dragica Lissendorp

Dragica Lissendorp krijgt van de vakjury van de gemeentelijke keramiekprijzen de derde prijs. ‘Sprookjesachtig’.

 

 

 

 

 

 

Eervolle vermeldingen waren er ook: voor Harry Agema door wiens ‘passie voor porselein de jury in vuur en vlam geraakte’. En de poortwachters van Anita van Iersel zijn ‘letterlijk in vuur en vlam gestookt’, aldus de vakjury in Gouda.

Harry Agema

Anita van Iersel