Goudse Keramiekdagen – nieuwsbrief voor de professionals / newsletter for the professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Nieuwsbrief voor de liefhebbers / Public newsletter
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

En de winnaar is… gemeentelijke keramiekprijzen

Sinds de Goudse Keramiekdagen in 1976 begonnen (toen nog als Pottenbakkersfestival) worden er prijzen uitgereikt. Een vakjury kent de gemeentelijke prijzen toe en de bezoekers stemmen op de publieksprijs. Beiden beoordelen de topstukken die de deelnemende keramisten maakten geïnspireerd door het thema ‘Vuur & Vlam!’ Die werken zijn tijdens beide Keramiekdagen te bewonderen op de expositie in de Burgerhal van het Stadhuys. Loop hier vooral binnen en verbaas je over de grote diversiteit aan topkeramiek.
Het oordeel van de vakjury wordt op Hemelvaartsdag om 13.00 uur bekend.
Nog één nachtje slapen dus!

De bezoekers hebben twee dagen de tijd om hun stem uit te brengen. De publieksprijzen worden aan het eind van de tweede dag om 16.30 uur uitgereikt, ter afsluiting van de Goudse Keramiekdagen. Onder de mensen die een formulier invullen voor de publieksprijs, worden na het evenement enkele prijzen verloot. De namen van de winnaars komen dan op deze site. Dus bezoek ons ook na de Goudse Keramiekdagen …