Goudse Keramiekdagen – nieuwsbrief voor de professionals / newsletter for the professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Nieuwsbrief voor de liefhebbers / Public newsletter
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

Anja Steketee wint SBB Award 2015

Anja Steketee wint GKD/ SBB Award 2015De prijs voor de veelbelovende afstudeerder van de SBB 2015 gaat naar Anja Steketee. Zij studeerde in mei af bij de SBB Gouda, dé ambachtelijke keramiekopleiding van Nederland, samen met andere nieuwe talenten.

De SBB en de stichting Gouda Keramiekstad loven jaarlijks samen een prijs uit voor een veelbelovende afstudeerder. Naast veel eer, erkenning en naamsbekendheid krijgt de winnaar een gratis plek op de markt tijdens de Goudse Keramiekdagen 2016. Steketee is een waardig opvolger van Guusje Beeftink (made by Guuz) die in 2014 werd bekroond.