Goudse Keramiekdagen – nieuwsbrief voor de professionals / newsletter for the professionals
De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief - links op de pagina - in.
Nieuwsbrief voor de liefhebbers / Public newsletter
Wil je bijblijven over wat er gebeurt tijdens de Goudse Keramiekdagen? Abonneer je hier. LET OP: dit is dus niet de nieuwsbrief voor mensen die zelf een kraam willen op de markt. This is not the newsletter for (aspiring) participants.

5 en 6 mei Goudse Keramiekdagen 2016

HeadervoorniewsbriefDe Goudse Keramiekdagen zijn weer in aantocht: noteer donderdag 5 en vrijdag 6 mei maar vast in de agenda! Voor de 41-ste keer is de Goudse markt het middelpunt van tientallen kramen met keramiek en leuke activiteiten voor jong en oud. Zo krijgen de spannende wedstrijden in het draaien van de hoogste vaas en de breedste schaal er een broertje bij met het duo draaien. 

Het thema is vrijheid en dat past mooi bij de donderdag, waarop het ook Hemelvaartsdag is.

In de aanloop naar de keramiekdagen zal op deze site steeds meer worden onthuld over het programma, dus houd hem in de gaten.